Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Materias primas
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Tecnoloxía alimentaria/O01G040V01605
Ciencia e tecnoloxía da carne/O01G040V01701
Ciencia e tecnoloxía do leite/O01G040V01704
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros/O01G040V01702
Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais/O01G040V01703
Ciencia e tecnoloxía enolóxicas/O01G040V01802


Materias que se recomenda ter cursado previamente
Bioloxía: Bioloxía/O01G040V01101
Fisioloxía/O01G040V01205
Bioquímica/O01G040V01302
Microbioloxía/O01G040V01403
Química e bioquímica alimentaria/O01G040V01404
Microbioloxía industrial alimentaria/O01G040V01502
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000