Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A2 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A19 |
Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria |
A23 |
Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B20 |
Motivación pola calidade |