Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Materias primas
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Materias primas Código O01G040V01905
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Carballo García, Francisco Javier
Correo-e carbatec@uvigo.es
Profesorado
Carballo García, Francisco Javier
Web
Descrición xeral (*)Se estudiarán las diferentes materias primas de origen vegetal y animal, su producción en condiciones óptimas para conferirles una elevada calidad, y sus peculiariades y características más relevantes de cara a su transformación en la industria alimentaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000