Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Biorreactores
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Saber determinar experimentalmente as concentracións de metabolitos, os parámetros cinéticos, termodinámicos e coeficientes de control das reaccións do metabolismo intermediario C6
RA2: Saber buscar, obter e interpretar a información das principais bases de datos biolóxicos B1
B8
B11
C1
C5
C6
RA3: Coñecer as bases de deseño e funcionamento de *biorreactores B1
C1
C5
C6
C12
C14
C15
C16
RA4: Saber calcular, interpretar e racionalizar os parámetros relevantes en fenómenos de transporte e os balances de materia e enerxía nos procesos bioindustriales B1
B11
B14
C1
C5
C6
C7
C10
C12
C14
C15
C16
RA5: Saber deseñar e executar un protocolo completo de obtención e purificación dun produto biotecnolóxico nun *biorreactor B1
B3
B8
B11
B14
B20
C1
C5
C6
C7
C10
C12
C14
C15
C16
RA6: Coñecer as estratégias de produción e mellora de alimentos por métodos biotecnolóxicos B1
B8
B11
B14
B20
C1
C5
C6
C7
C10
C12
C14
C15
C16
RA7: Saber buscar e obter información das principais bases de datos sobre patentes e elaborar a memoria de solicitude dunha patente dun *produto *biotecnoló B1
B3
B8
B11
B14
B20
C1
C5
C6
C7
C10
C12
C14
C15
C16
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000