Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Avaliación sensorial dos alimentos
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Presentacións/exposicións A exposición do traballo será avaliada ata un máximo do 5% tendo en conta a capacidade de exposición e síntese así como manéxoo do TIC

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4
5 B1
B4
B15
C3
C13
Seminarios Valorarase cun máximo do 15% a participación. Só valorarase cando se asista á totalidade dos seminarios.

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4
15 B15
C3
C4
C13
Prácticas de laboratorio Valorarase cun máximo do 5% a participación e colaboración na realización das prácticas.

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4
5 B1
B15
C3
C4
C13
Traballos tutelados Valorarase cun máximo do 15% o contido do traballo, a dificultade do tema elixido e as fontes de información utilizadas así como a puntualidade na entrega.Estes traballos exporanse en clase e é obrigatoria a asistencia ás devanditas exposicións para quedar exento de examinarse deses contidos. Aqueles que non poidan asistir ás exposicións deberán examinarse dos devanditos contidos.

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4
15 B1
B4
B15
C3
C4
C13
Probas de resposta curta Realizarase unha única proba con preguntas curtas que representará o 60% da nota final. Para superar a materia o alumno deberá obter un 5 sobre 10 nesta proba

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA4
60 B1
C4
C13
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A puntuación final será a suma das puntuacións obtidas en cada unha das metodoloxías programadas.

Será necesario alcanzar un 5 sobre 10 na valoración de cada metodoloxía para superar a materia.

É condición indispensable para que o alumno sexa avaliado superar polo menos cun 5 a proba de respostas curtas.
 En caso de non superar o 5, a nota en actas será a do 50% da nota do exame, non contabilizando o resto de probas ata superar a devandita nota.

Aos alumnos que en 1ª convocatoria non alcancen a nota mínima establecida para a proba de preguntas curtas (polo menos un 5) gardaráselles a cualificación do resto de actividades para a 2ª convocatoria do ano en curso.

Os alumnos que por motivos laborais debidamente xustificados non poidan asistir ás clases presenciais cualificaráselles como segue:

- Probas de resposta curta: 60%

- Traballo tutelado: 40%
Para superar a materia deberán alcanzar un 50% da nota máxima en cada unha das partes avaliables.

Datas de Exames:

Fin de Carreira: 2-outubro-2015 10 *h

1ª Edición: 1-Abril-2016 16*h

2ª Edición: 8-Xullo-2016 16 *h

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000