RA2: Comprender o fundamento das distintas metodoloxías de análises de compostos de interese enológico, e nas distintas matrices |
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B11 B12 B13
|
C1 C2 C4 C13 C19
|
|
RA3: Coñecer e saber aplicar as distintas metodoloxías, segundo as diversas matrices (uva, mosto, veu ou destilado) para a análise das sustancias de interese. |
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C4 C6 C8 C10 C13 C14 C19 C20
|
|
RA4: Ser capaz de seleccionar e aplicar as técnicas analíticas máis adecuadas para a análise das distintas matrices, para determinar as súas características e poder avaliar e controlar a calidade enológica. |
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C4 C6 C8 C10 C13 C14 C19 C20
|
|