Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Análise e control de calidade en enoloxía
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Recoñecer a importancia do papel desempeñado por certos compostos de interese enológico. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B11
B12
B13
B19
B20
C1
C2
C4
C6
C8
C10
C13
C14
C19
RA2: Comprender o fundamento das distintas metodoloxías de análises de compostos de interese enológico, e nas distintas matrices B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B11
B12
B13
C1
C2
C4
C13
C19
RA3: Coñecer e saber aplicar as distintas metodoloxías, segundo as diversas matrices (uva, mosto, veu ou destilado) para a análise das sustancias de interese. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B11
B12
B13
B14
B19
B20
C1
C2
C4
C6
C8
C10
C13
C14
C19
C20
RA4: Ser capaz de seleccionar e aplicar as técnicas analíticas máis adecuadas para a análise das distintas matrices, para determinar as súas características e poder avaliar e controlar a calidade enológica. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B11
B12
B13
B14
B19
B20
C1
C2
C4
C6
C8
C10
C13
C14
C19
C20
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000