Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Análise e control de calidade en enoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Análise e control de calidade en enoloxía Código O01G040V01901
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua de impartición
Castelán
Francés
Galego
Inglés
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Falqué López, Elena
Correo-e efalque@uvigo.es
Profesorado
Falqué López, Elena
Web
Descrición xeral Que o alumno coñeza a importancia de diversos compoñentes dos *mostos, viños e destilados, *definitorios das súas calidades; así como a metodoloxía de análise para a súa determinación.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000