Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Seminarios Valorarase a correcta realización e exposición individualizada das actividades propostas.

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5
20 B1
B11
C1
Estudo de casos/análises de situacións Avaliarase a adecuada resolución do caso

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5
20 B11
C1
Sesión maxistral Valorarase o grao de coñecemento e comprensión dos contidos propios da materia
Aqueles alumnos que debidamente xustifiquen dispénsaa de presencialidad debido a responsabilidades laborais, serán avaliados mediante un exame tradicional que abarcará todos os contidos da materia, tanto os impartidos na exposición maxistral como os adquiridos a través doutras actividades.

Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5
60 B11
C1
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

1) O proceso de avaliación poderá ser realizado mediante dous sistemas alternativos: a) Avaliación contínua, para a cal serán tidas en conta as cualificacións obtidas pola realización das actividades propostas. b) Para os alumnos que debidamente e ao comezo do curso acrediten  a imposibilidade de manter unha asistencia presencial continuada, a avaliación farase mediante a realización dun único exame final que abarcará contidos relativos ao desenvolvemento de prácticas de laboratorio como de contidos teóricos.

2) As cualificacións das actividades de avaliación contínua terán validez para cada curso e serán tidas en conta tamén no suposto de a segunda convocatoria (xullo).

3) Avaliarase, a través das probas propostas, o coñecemento e comprensión de contidos propios da materia.
Esta parte deberá ser superada independentemente das demais para poder aprobar a materia. a cualificación alcanzada deberá ser superior ao cincuenta por cento da cualificación atribuída ás probas para poder superar a materia e estar en condicións de sumar a valoración *delas demais actividades.

 


As datas de avaliación faranse o 31 de maio de 2016 ás 16:00 e 13 de xullo a 10:00

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000