RA1: Colaborar nas decisións a tomar sobre plantacións de viñedo, elección de variedades, condución e cultivo do viñedo, momento óptimo de recolección e transporte da vendima á adega, cando estas operacións están vinculadas á mesma.
RA2: Decidir o destino dos subproductos obtidos no proceso e dirixir, no seu caso, o seu aproveitamento industrial.
RA3: Xestionar e controlar os residuos producidos polas empresas vitivinícolas, así como a emisión de todo tipo de contaminantes, controlando nas devanditas empresas o cumprimento das normas legais sobre protección do medio ambiente en todos os seus aspectos.
RA4: Controlar e formar traballadores dentro das empresas vitivinícolas e das empresas auxiliares das mesmas.
RA5: Colaborar tecnicamente nas empresas, entidades e organismos que prestan servizos á vitivinicultura |
|
B1 B11
|
C1
|
|
RA1: Recoñecer a Química Analítica como a ciencia metrológica que desenvolve, optimiza e aplica procesos de medida (métodos analíticos) destinados a obter información química de calidade. |
|
|
|
|
RA2: Coñecer e comprender a composición dos alimentos e as materias primas e adquirir destreza na categorización dos distintos alimentos. |
|
|
|
|