Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Materia Viticultura Código O01G040V01801
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
de Sá Otero, María Pilar
Correo-e saa@uvigo.es
Profesorado
de Sá Otero, María Pilar
Web
Descrición xeral Esta materia pretende dar a coñecer ao alumno os aspectos máis relevantes da bioloxía da vide e a súa interacción co medio, así como a súa sistemática. Por outra banda introducir ao alumno nas accións relativas ao seu cultivo a fin de obter unha viticultura de calidade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000