Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía do leite
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Os coñecementos adquiridos a través desta metodoloxía docente serán avaliados nunha proba de resposta curta (exame final) 40
Prácticas de laboratorio Os coñecementos adquiridos a través desta metodoloxía docente serán avaliados nunha proba de resposta curta (exame final) 10
Seminarios Os coñecementos adquiridos a través desta metodoloxía docente serán avaliados nunha proba de resposta curta (exame final) 10
Traballos tutelados Avaliarase a elaboración e presentación do traballo tutelado (en grupo) 20
Resolución de problemas e/ou exercicios Avaliarase a resolución de exercicios (cuestionarios tipo test) propostos a través da plataforma de teledocencia 20
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A avaliación
anterior será aplicable a aqueles alumnos que asistan, como mínimo, a tres cuartas
partes (75%) das actividades presenciais
(horas na aula). Para os alumnos que
non cumpran dita condición
a avaliación constará dunha proba de resposta curta,
que representará un 60% da nota final, e da presentación dun traballo tutelado
que suporá o 40% restante.

Sistema de cualificacións: expresarase mediante cualificación final
numérica de 0 a
10 segundo a lexislación vixente (Real Decreto 1125/2003 de 5 de setembro;
B.O.E. do 18 de setembro).

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000