Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía do leite
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 30 45 75
 
Prácticas de laboratorio 15 5 20
Seminarios 15 5 20
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Presentacións/exposicións 2 10 12
Traballos tutelados 1 8 9
 
Resolución de problemas e/ou exercicios 1 6 7
 
Outras 0 2 2
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000