Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais
   Bibliografía. Fontes de información

ARTHEY, D. & ASHURST, P. (1992). Procesado de frutas. Acribia, Zaragoza.

ARTHEY, D. & COLIN, D. (1992). Procesado de hortalizas. Acribia, Zaragoza.

BARRETT, D.M.; SOMOGYI, L.P. & RAMASWAMY, H.S. (2004). Processing fruits: Science and Technology. (Two volumes) CRC Press, Oxon, UK.

BECKETT, S.T. (1994). Fabricación y utilización industrial del chocolate. Acribia, Zaragoza.

BERNARDINI, E. (1982). Tecnología de aceites y grasas. Alhambra, Madrid.

BIRCH, G.G. & PARKER, K.J. (1979). Sugar: science and technology. Applied Science Publishers, New York, USA.

CLARKE, R.J. & GODSHALL, M.A. (1988). Chemistry and processing of sugarbeet and sugarcane. Elsevier, London, UK.

ERICKSON, D.R.; PRYDE, E.H.; BREKKE, O.L.; MOUNTS, T.L. & FALB, R.A. (1981). Handbook of soy oil processing and utilization. American Oil Chemists’ Society, Champaign, USA.

HAMILTON, R.J. (1991). Oils and fats. Elsevier, London, UK.

HAMILTON, R.J. & BHATI, A. (1987). Recent advances in chemistry and technology of fats and oils. Elsevier, London, UK.

KENT, N.L. (1971). Tecnología de cereales. Acribia, Zaragoza.

KIRITSAKIS, A.K. (1991). Olive oil. American Oil Chemists’ Society, Champaign, USA.

MADRID, A. (1988). Producción, análisis y control de calidad de aceites y grasas comestibles. AMV Ediciones, Madrid.

MEADE, G.P. & CHEN, J.C.P. (1991). Cane sugar handbook: a manual for cane sugar manufactures and their chemists. John Wiley & Sons, Chichester, UK.

QUAGLIA, G. (1991). Ciencia y tecnología de la panificación. Acribia, Zaragoza.

SOUTHGATE, D. (1992). Conservación de frutas y hortalizas. Acribia, Zaragoza.

WAN, P.J. (1991). Introduction to fats and oils technology. American Oil Chemists’ Society, Champaign, USA.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000