Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais
   Competencias de titulación
Código Descrición
A1 Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos
A2 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
A5 Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria
A6 Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos
A12 Capacidade para fabricar e conservar alimentos
A14 Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos
A15 Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos
B5 Capacidade de xestión da información
B6 Adquirir capacidade de resolución de problemas
B7 Adquirir capacidade na toma de decisións
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000