Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 28 44.8 72.8
 
Seminarios 14 16.8 30.8
Prácticas de laboratorio 14 8.4 22.4
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Traballos tutelados 0 10.5 10.5
Titoría en grupo 2 0 2
 
Presentacións/exposicións 1 2 3
 
Probas de resposta curta 1.5 0 1.5
Probas de tipo test 1.5 0 1.5
Informes/memorias de prácticas 0 0.5 0.5
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000