Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
Planificación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2016_17
Materia
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
Código
O01G040V01702
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
4
1c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Probas
Horas na aula
Horas fóra da aula
Horas totais
Sesión maxistral
28
44.8
72.8
Seminarios
14
16.8
30.8
Prácticas de laboratorio
14
8.4
22.4
Saídas de estudo/prácticas de campo
5
0
5
Traballos tutelados
0
10.5
10.5
Titoría en grupo
2
0
2
Presentacións/exposicións
1
2
3
Probas de resposta curta
1.5
0
1.5
Probas de tipo test
1.5
0
1.5
Informes/memorias de prácticas
0
0.5
0.5
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000