Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: El alumno será capaz de: Coñecer as peculiaridades *composicionales do músculo do peixe respecto ao músculo das aves e dos mamíferos. Coñecer os atributos de frescura do peixe. Coñecer os sistemas de pesca e estiba. Coñecer os diferentes procesos de industrialización das principais especies mariñas susceptibles de aproveitamento. CE1
CE2
CE6
CE12
CE14
CE15
CE21
RA2: O alumno que cursase a materia con bo aproveitamento quedará capacitado para: - Desenvolver a súa actividade profesional como técnico nunha industria pesqueira. CG1
CG2
CG6
CG7
CG8
CG11
CG14
CG15
CG16
CG18
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000