Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: El alumno será capaz de: Coñecer as peculiaridades *composicionales do músculo do peixe respecto ao músculo das aves e dos mamíferos. Coñecer os atributos de frescura do peixe. Coñecer os sistemas de pesca e estiba. Coñecer os diferentes procesos de industrialización das principais especies mariñas susceptibles de aproveitamento. C1
C2
C6
C12
C14
C15
C21
RA2: O alumno que cursase a materia con bo aproveitamento quedará capacitado para: - Desenvolver a súa actividade profesional como técnico nunha industria pesqueira. B1
B2
B6
B7
B8
B11
B14
B15
B16
B18
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000