Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía da carne
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 28 44.8 72.8
 
Seminarios 14 19.6 33.6
Prácticas de laboratorio 14 7 21
Presentacións/exposicións 1 0.5 1.5
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Outros 0 0.6 0.6
 
Traballos tutelados 0 13 13
 
Informes/memorias de prácticas 0 0.5 0.5
Probas de tipo test 0 1 1
Probas de resposta curta 0 1 1
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000