Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía da carne
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 30 45 75
 
Seminarios 15 18 33
Prácticas de laboratorio 15 7.5 22.5
Presentacións/exposicións 1 0.5 1.5
Saídas de estudo/prácticas de campo 5 0 5
Outros 0 0.5 0.5
 
Traballos tutelados 0 10 10
 
Informes/memorias de prácticas 0 0.5 0.5
Probas de tipo test 0 1 1
Probas de resposta curta 0 1 1
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000