Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía da carne
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Ciencia e tecnoloxía da carne Código O01G040V01701
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 4 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Martinez Suarez, Sidonia
Correo-e sidonia@uvigo.es
Profesorado
Martinez Suarez, Sidonia
Web
Descrición xeral (*)Esta disciplina tiene como objetivos el estudio de la naturaleza de la carne y las causas de su alteración, además de los fundamentos científicos y las aplicaciones de los métodos utilizados para su procesado, conservación y diversificación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000