Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Tecnoloxía alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral
Valorarase a asistencia, actitude e participación (5% da cualificación).
Realizarase unha proba de respostas curtas para avaliar os coñecementos teóricos (45% cualificación). É necesario obter un mínimo de 5 puntos sobre 10.

Resultados da aprendizaxe avaliados: *RA1 e *RA2
50 B6
C2
C6
C12
C14
C16
Prácticas de laboratorio
Avaliarase a asistencia, a participación e memoria presentada (calidade, profundidade e presentación).

Resultados da aprendizaxe avaliados: *RA1 e *RA2
10 B11
B14
B18
C6
C12
C14
Seminarios A asistencia e participación en seminarios suporá ata un 10% da nota final, que incluirá a asistencia, actitude, participación e resultados obtidos nos seminarios.
Realizarase unha proba de resolución de problemas e/ou exercicios (20% cualificación). É necesario obter un mínimo 5 puntos sobre 10.
Resultados da aprendizaxe avaliados: *RA1 e *RA2
30 B6
B11
C6
C12
C14
Presentacións/exposicións
Os alumnos farán unha exposición de traballos ou tarefas tuteladas (valorarase a profundidade dos coñecementos expostos e as respostas ás preguntas
expostas polo profesor). Resultados da aprendizaxe avaliados: *RA1 e *RA2
10 B11
B18
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<*p>A avaliación anterior é válida para os alumnos que asistan como mínimo
a un 75% das clases presenciais. Será necesario chegar a un
mínimo en todas as partes para poder superar a materia. Para os
alumnos que non cumpran dita condición e que non asistan *justificadamente
ás sesións presenciais, a avaliación constará dun exame
escrito que representará o 70% da nota final e o 30% restante
corresponderá á presentación do traballo de investigación proposto.<*p>Sistema de cualificacións: expresarase mediante cualificación final numérica de 0 a 10 segundo a lexislación vixente (Real<*p>Decreto 1125/2003 de 5 de setembro; BOE 18 de setembro). <*p>Para
poder aprobar a materia será imprescindible obter un mínimo de 5
puntos sobre 10 nas probas de coñecementos teóricos e de resolución
de problemas, respectivamente. Valorarase negativamente na elaboración de traballos e/ou resolución de problemas a réplica ou copia literal de documentos.<*p>Datas exames: <*p>Fin de Carreira: 27-09-2016 (10 horas), <*p>1ª Edición: 28-10-2016 (16 horas)<*p> 2ª Edición: 4-07-2017 (10 horas)
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000