Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Políticas alimentarias
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral A interiorización dos contidos da materia avaliarase ao longo de todo o bimestre mediante
cuestionarios tipo test que o alumno deberá resolver e superar ao comezo de cada tema. Estes cuestionarios representarán un 10 % da nota final da materia.
10
Seminarios A asistencia e participación en seminarios suporá ata un 10% da nota final, que incluirá a asistencia, actitude, participación e resultados obtidos nos seminarios. 15
Resolución de problemas e/ou exercicios de forma autónoma A resolución dos boletíns de cuestións suporá ata un 15 % da nota final que incluirá a entrega puntual dos boletíns e a corrección dos seus resultados. 10
Traballos tutelados A elaboración do traballo tutelado suporá ata un 25% da nota final que incluirá a participación activa de cada membro do equipo, o contido do traballo e a súa presentación así como a súa exposición e defensa oral. 25
Probas de resposta longa, de desenvolvemento Realización dun exame final que representará un 40 % da nota final da materia. 40
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000