Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 28 28 56
 
Resolución de problemas e/ou exercicios 26 13 39
Resolución de problemas e/ou exercicios de forma autónoma 0 13 13
Prácticas de laboratorio 14 5 19
Traballos tutelados 0 6 6
 
Presentacións/exposicións 2 3 5
 
Resolución de problemas e/ou exercicios 0 6 6
Probas de resposta curta 0 1 1
Probas de resposta longa, de desenvolvemento 0 1 1
Probas de autoavaliación 0 4 4
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000