RA2: Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico). |
|
B1 B4 B6 B7 B11 B12
|
C1 C5 C6 C12 C14 C15 C16 C24
|
|
RA4: Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) |
|
B4 B6 B7 B8 B11
|
C1 C2 C5 C6 C12 C14 C15
|
|
RA7: Aplicar os coñecementos sobre as operacións básicas non só a materias primas senon tamén a subproductos e residuos da industria, nun contexto de valorización económica e cuidado do medioambiente |
|
B6 B12 B19 B20
|
C6 C14 C15 C16
|
|
RA9: Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química |
|
B1 B2 B4 B5 B6 B7 B11 B13 B19 B20
|
C5 C14 C15 C16
|
|