RA2: Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción, intercambio iónico, axitación e mestura). |
|
B1 B4 B6 B7 B11 B13
|
C1 C5 C6 C12 C14 C15 C16 C24
|
|
RA4: Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) |
|
B4 B6 B7 B8 B11
|
C1 C2 C5 C6 C12 C14 C15
|
|
RA6: Saber buscar información, organizala e elaborar (en equipo) un traballo sobre unha operación básica ou un proceso de fabricación, etc. e expoñelo ante un público, de maneira clara e amena, nun tempo limitado. |
|
B1 B2 B3 B4 B5 B9 B13 B15 B19
|
C5 C6
|
|
RA8: Adquirir a base necesaria para ampliar coñecementos no tema das operacións unitarias. |
|
B13
|
|
|
RA10: Coñecer procesos de fabricación de alimentos. |
|
|
C5 C6 C12 C14 C15
|
|