Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Aplicar coñecementos de matemáticas, física, química e enxeñaría
saber facer
A1
A2
B13
Coñecer as operacións básicas empregadas na industria alimentaria (destilación, secado, extracción, filtración con membranas, adsorción, intercambio iónico, etc.)
saber
saber facer
A5
A6
A12
A14
A16
B2
B13
B14
Dimensionar equipos para o procesado de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción, secadeiros, columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.)
saber facer
Saber estar / ser
A5
A6
A12
A14
A15
A16
A23
B1
B2
B3
B4
B6
B7
B8
B9
B11
B13
B15
B16
B20
Comparar e seleccionar entre distintas alternativas
saber facer
A5
A6
A12
A15
B2
B5
B11
B15
B20
Coñecer as operacións que forman parte de determinados procesos de fabricación de alimentos.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A5
A6
B1
B3
B5
B7
B8
B11
B13
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000