Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Hixiene alimentaria
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan na industria alimentaria, na saúde dos consumidores e no medio ambiente. Entender a alteración dos alimentos. Coñecer as enfermidades transmitidas por alimentos. Comprender a ecoloxía microbiana dos alimentos.
saber
A2
A7
A8
A10
B4
Aprender a previr a contaminación microbiana, parasitaria e vírica dos alimentos. Aprender a analizar os alimentos dende o punto de vista microbiolóxico. Familiarizarse co control de calidade microbiolóxica. Habilidade para manexar ferramentas TIC.
saber facer
A12
A13
A14
A15
A16
A17
A18
A19
A20
A21
A22
A23
B1
B2
B3
B5
B6
B7
Motivación para a aprendizaxe autónoma. Actitude positiva cara ao traballo en grupo. Conciencia da importancia da materia na industria alimentaria. Capacidade para resolver problemas. Adquisición de espíritu crítico. Liderado e toma de decisións. Capacidade de síntese e análise da información.
Saber estar / ser
B8
B9
B11
B12
B13
B14
B15
B16
B17
B18
B19
B20
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000