Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Hixiene alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Hixiene alimentaria Código O01G040V01602
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 3 2c
Lingua de impartición
Castelán
Inglés
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Coordinador/a
Carballo Rodríguez, Julia
Correo-e carballo@uvigo.es
Profesorado
Carballo Rodríguez, Julia
Web
Descrición xeral Os obxetos de estudio desta materia son os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan (altaración dos alimentos e enfermidades transmitidas por eles).
Apréndese a detectar e a previr a presencia destes axentes nos alimentos.
Estúdiase a ecoloxía microbiana dos alimentos.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000