Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Asignaturas
Ampliación de bromatología
Recomendaciones
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Asignatura
Ampliación de bromatología
Código
O01G040V01601
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
6
OB
3
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Asignaturas que se recomienda cursar simultáneamente
Higiene alimentaria/O01G040V01602
Nutrición y dietética/O01G040V01503
Políticas alimentarias/O01G040V01604
Asignaturas que se recomienda haber cursado previamente
Química: Ampliación de química/O01G040V01203
Química: Química/O01G040V01105
Análisis instrumental/O01G040V01401
Bioquímica/O01G040V01302
Química analítica/O01G040V01303
Química y bioquímica alimentaria/O01G040V01404
Bromatología/O01G040V01501
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000