Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ampliación de bromatoloxía
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer os conceptos básicos e os contidos xerais que abarca a análise xeral de alimentos. Coñecer os parámetros a determinar para a caracterización de alimentos, para o dictame sobre a súa actitude para a venda e consumo.
saber
A1
A4
A13
Coñecer os aspectos teóricos e prácticos para planificar, aplicar e xestionar a metodoloxía de análise máis adecuada.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A2
A4
A13
A19
B1
B2
B5
B6
B7
B11
Fundamentar os procedementos xerais de control de calidade aplicables aos alimentos.
saber
saber facer
A13
A19
B2
B11
B20
Coñecer e controlar os factores que van influír na calidade dos alimentos.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A8
A18
A19
B2
B5
B6
B11
B20
Analizar e evaluar os riscos alimentarios.
saber
saber facer
Saber estar / ser
A8
A13
A17
B2
B5
B6
B12
B20
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000