Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A2 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A8 |
Coñecer e comprender os sistemas de calidade alimentaria, así como todos os aspectos referentes á normalización e lexislación alimentaria |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
A18 |
Capacidade para xerir a seguridade alimentaria |
A19 |
Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B12 |
Desenvolver un compromiso ético |
B20 |
Motivación pola calidade |