Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Sesión maxistral Terase en conta a formación adquirida por cada alumno nos estudos en cursos anteriores.
Seminarios Mediante casos prácticos, debates, *etc, reforzaranse os coñecementos adquiridos nas clases maxistrais e/ou se ampliará a información sobre temas da materia.
Prácticas en aulas de informática Orientarase ao alumno para que mediante o uso de aplicacións e programas informáticos, así como de diversas bases de datos, poida adquirir novos coñecementos e reforzar os xa adquiridos mediante outras metodoloxías.
Prácticas de laboratorio Axudarase ao alumno a realizar diversas prácticas de laboratorio sobre distintos contaminantes alimentarios.
Presentacións/exposicións Axudásese ao alumno a adquirir destrezas e habilidades para comunicar coñecementos relacionados coa materia.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000