Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)1.-Coñecemento dos principios básicos da *toxicología xeral. B1
C7
RA1: Coñecer e aprender a manexar a lexislación aplicable á xestión de residuos.
(*)2.-Coñecemento da análise e avaliación dos *riesgosalimentarios así como da xestión da seguridade *alimentaria. B2
B6
C17
C18
(*)3.-Coñecemento das fontes de exposición, *fisiopatología,mecanismos de acción, *sintomatología, *diagnóstico e tratamento das *intoxicaciones por sustancias naturais e *artificialespresentes nos alimentos. C7
C17
(*)4.-Coñecemento das modificacións das sustancias *tóxicas nos alimentos durante os *procesostecnológicos dos mesmos. C7
(*)5.-*Prevención das *intoxicaciones *alimentarias mediante o establecemento dos límites de *seguridadde os *tóxicos, para garantir á poboación alimentos seguros. B1
(*)Conocimiento del riesgo real de compuestos tóxicos emrgentes en seguridad alimentaria C17
C18
C21
(*)7.-Conocer y saber implementar las ténicas y métodos de evaluación toxicológica en seguridad alimentaria. C17
C24
(*)6.-Coñecer e manexar as fontes de información *básicasrelacionadas coa *toxicología e seguridade *alimentaria. B5
(*)7.-Capacidade de adaptación rápida a novas situacións no ámbito da seguridade *alimentaria, así como de tomar decisións e resolver os problemas B3
B5
B6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000