Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A3 |
Coñecer os fundamentos básicos de matemáticas e estatística que permitan adquirir os coñecementos específicos relacionados coa ciencia dos alimentos e os procesos tecnolóxicos asociados á súa produción, transformación e conservación |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A23 |
Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B4 |
Coñecementos básicos de informática |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B10 |
Recoñecer a diversidade e a multiculturalidade |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B18 |
Iniciativa e o espírito emprendedor |