Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Presentacións/exposicións (*)Valorarase a capacidade de exposición e síntese así como o manexo das *TIC. 5
Seminarios 20
Traballos tutelados (*)Valorarase o contido do traballo, a dificultade do tema elixido e as fontes de información utilizadas (número, *fiabilidad, actualidade...). 15
Probas de autoavaliación (*)Será necesario para a súa valoración que o alumno entregue polo menos o 80% das probas de *autoevaluación. 10
Probas de resposta curta (*)Realizaranse dous exames nos que o alumno terá que contestar a unha serie de preguntas curtas relacionadas cos contidos da materia. Para superar a materia o alumno deberá obter un 5 sobre 10 en ambos exames. 50
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Los alumnos que no puedan asistir a clases tendrán que presentar obligatoriamente un trabajo, responder a las pruebas de auto- evaluación y la realización del examen. En este caso la evaluación sera: Examen: 50%, Trabajo 30% y pruebas de auto-evaluación 20%. Para superar la signatura sera necesario alcanzar al menos el 50% de la nota en cada uno de los 3 apartados.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000