Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Contidos
Tema Subtema
(*)1.-Introdución (*)
(*)2.-*Metabolismo *energético (*)
(*)3.-*Hidratos de Carbono (*)
(*)4.-Proteínas (*)
(*)5.-Lípidos (*)
(*)6.-Vitaminas (*)6.1.-Vitaminas *Hidrosolubles6.2.-Vitaminas *Liposolubles
(*)7.-*Minerales (*)
(*)8.-Avaliación do Estado *Nutricional (*)8.1.-Avaliación da *ingesta8.2.-Métodos *Antropométricos
(*)10.-Alimentación no *Emabarazo (*)
(*)11.-Alimentación do *Lactante (*)
(*)12.-Alimentación do Adolescente (*)
(*)13.-Alimentación do Ancián (*)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000