(*)Integrar o coñecemento do *metabolismo dos *nutrientes e o seu *implicación en situacións de saúde e enfermidade |
|
A22 A23
|
B2 B7 B12 B13
|
(*)Coñecer as necesidades e *recomendaciones *nutricionales en función das características do individuo, en distintas etapas da vida e en diferentes situacións *fisiológicas |
|
A22 A23
|
B1 B2 B5 B7 B11
|
(*)Coñecer a perspectiva actual na *prevención de enfermidades crónicas relacionadas coa alimentación |
saber | saber facer | Saber estar / ser |
|
A22 A23
|
B1 B6 B7 B11 B13 B14 B17
|
(*)Deseñar dietas *basales tanto *culitativamente como *cuantitativamente |
|
A22 A23
|
B4 B6 B7 B8 B10 B13 B15 B17
|
(*)Deseñase dietas para diferentes *patologías |
|
A22 A23
|
B2 B3 B5 B6 B7 B9 B13 B15
|