Código |
Descrición |
A22 |
Capacidade para realizar educación alimentaria |
A23 |
Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B4 |
Coñecementos básicos de informática |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B10 |
Recoñecer a diversidade e a multiculturalidade |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B12 |
Desenvolver un compromiso ético |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B15 |
Creatividade |
B17 |
Coñecemento doutras culturas e costumes |