Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Microbioloxía industrial alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Avaliación dos contidos das sesións magistrales e os estudos de casos mediante examenes escritos que constan de preguntas tipo test, e/ou de resposta curta. Sera necesario obter un mínimo de 3 neste apartado para que sexan aplicados os *demas *baremos.

Resultados del aprendizaje evaluados: RA1, RA2, RA3
30 C1
C5
C6
C7
C8
C10
Resolución de problemas e/ou exercicios Avaliación en base á defensa e explicación das resolución dos problemas presentados nos *seminarios

Resultados del aprendizaje evaluados: RA1
15 C12
C13
C14
C15
C16
C17
C18
C19
Estudo de casos/análises de situacións Avaliación dos contidos das sesións *magistrales e os estudos de casos mediante *examenes escritos que constan de preguntas tipo *test, e/ou de resposta curta. 20 C12
C13
C14
C15
C16
C17
C18
C19
Traballos tutelados Cada alumno será cualificado respecto de a elección, elaboración, depósito na plataforma tema e presentación oral do traballo *monográfico, así como participación no debate que se xere.

Resultados del aprendizaje evaluados: RA1, RA2, RA3
25 C1
C5
C6
C7
C8
C10
C12
C13
C14
C15
C16
C17
C18
C19
Prácticas de laboratorio Evaluacion continua da destreza e habilidades no desenvolvemento das prácticas

Resultados del aprendizaje evaluados: RA1, RA2, RA3
10 C12
C13
C14
C15
C16
C17
C18
C19
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
O conxunto de actividades docentes previstas permite evaluar os/as estudiantes de forma continua nun mesmo curso académico sempre que se cumpla con ellas nas datas anunciadas, valorando especialmente a asistencia (será necesario acreditar adecuadamente ausencias). Por encima dun número de faltas equivalente o 20% das clases, prácticas, seminarios, etc. o/a estudiante deberá renunciar ó sistema de avaliación continua e realizar un exame final de toda a asignatura.
Os/as estudiantes que xustifiquen documentalmente estar traballando terán opción de participar en todas as actividades propostas na plataforma TEMA, así como na elaboración do traballo monográfico. No caso de que non poidan asistir a ningunha sesión de prácticas de laboratorio, propoñeránselles actividades alternativas. En calquera caso tamén poden renunciar á evaluación continua e facer un único exame final.
Recórdase que, como estudante da Universidade de Vigo, comprométeuse a actuar de modo honesto e ético en todas as actividades nas que participe e estén organizadas pola Universidade. En particular, na realización das tarefas académicas (exames, traballos, …) comprometeuse a non utilizar ningún medio nin dispositivo non autorizado, a non aproveitarse do traballo doutros (copia, plaxio,…) e a non recibir axuda non autorizada sexa cal sexa o medio utilizado. O incumprimento destes compromisos será penalizado.
As datas de realización dos exames serán as aprobadas na Xunta de Facultade que para o curso 2016-2017 son:
Fin de carreira: 28 de septembro de 2017
1º edición: 13 de xaneiro de 2017
2º edición: 5 de xullo de 2017
En caso de error en la transcripción de las fechas de exámenes, las válidas son las aprobadas oficialmente y publicadas en el tablón de anuncios y en la web del Centro
Si un/ha alumno/a non supera a asignatura na sua primeira matrícula, no seguinte curso académico será considerado como alumno/a novo, excepto na obrigatoriedade de asistencia ás prácticas de laboratorio.
“Convocatoria fin de carrera: el alumno que opte por examinarse en fin de carrera será evaluado únicamente con el examen (que valdrá el 100% de la nota). En caso de no asistir a dicho examen, o no aprobarlo, pasará a ser evaluado del mismo modo que el resto de alumnos.”
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000