Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Microbioloxía industrial alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Avaliación dos contidos das sesións *magistrales e os estudos de casos mediante *examenes escritos que constan de preguntas tipo *test, e/ou de resposta curta.*sera necesario obter un mínimo de 3 neste apartado para que sexan aplicados os *demas *baremos. 30
Resolución de problemas e/ou exercicios Avaliación en base á defensa e explicación das resolución dos problemas presentados nos *seminarios 15
Estudo de casos/análises de situacións Avaliación dos contidos das sesións *magistrales e os estudos de casos mediante *examenes escritos que constan de preguntas tipo *test, e/ou de resposta curta. 20
Traballos tutelados Cada alumno será cualificado respecto de a elección, elaboración, depósito na plataforma tema e presentación oral do traballo *monográfico, así como participación no debate que se xere. 25
Prácticas de laboratorio Evaluacion continua da destreza e habilidades no desenvolvemento das prácticas 10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<p>O conxunto de actividades docentes permite *evaluar aos estudantes de forma continua, sempre que se cumpra con elas nas datas anunciadas. Será necesario acreditar ausencias. Por encima dun número de faltas equivalente ao 5%, o alumno renunciará a este sistema de avaliación *contínua e realizará un único *exámen final de toda a *asignatura. </p>
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000