Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Microbioloxía industrial alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Microbioloxía industrial alimentaria Código O01G040V01502
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Coordinador/a
Rodríguez López, Luís Alfonso
Correo-e lalopez@uvigo.es
Profesorado
Rodríguez López, Luís Alfonso
Web
Descrición xeral Con esta asignatura se pretende:
Comprender los términos de cultivo de microorganismos, tasa de multiplicación, las actividades bioquímicas, manipulación genética

- Conocer los microorganismos que se utilizan en la elaboración, transformación de los alimentos y como se desarrollan.

-Entender los procesos de producción
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000