Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bromatoloxía
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Cuestionarios tipo test que o alumno terá que resolver ao comezo de cada tema 15
Seminarios Os seminarios serán evaluados mediante cuestionarios que se plantearan ao finalizar cada tema. 20
Prácticas de laboratorio As prácticas do laboratorio evaluaránse mediante a elaboración dunha memoria de prácticas e dun examen de preguntas curtas que se realizará á finalización das mesmas 10
Probas de resposta longa, de desenvolvemento Trataráse dun examen con preguntas tipo test e preguntas curtas 45
Informes/memorias de prácticas Presentarase unha memoria que recolla o traballo feito nas prácticas e resolva cuestións plantexadas 10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

No caso de que os alumnos xustifiquen axeitadamente a sua non presencialidade, a sua avaliación será da mesma xeito agas que non terian a puntuación da sesión maxistral e por tanto as probas de resposta curta contarían un 45 % de nota.

Para superar a materia e obrigatorio obter un 4,5 nas probas escritas (temario e prácticas).

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000