Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bromatoloxía
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Sesión maxistral Cuestionarios tipo test que o alumno terá que resolver ao comezo de cada tema 5
Seminarios Os seminarios serán evaluados mediante cuestionarios que se plantearan ao finalizar cada tema. 15
Prácticas de laboratorio As prácticas do laboratorio evaluaránse mediante a elaboración dunha memoria de prácticas e dun examen de preguntas curtas que se realizará á finalización das mesmas 10
Traballos tutelados Englobará a participación activa de cada membro. Evaluarase o contido do traballo, a súa presentación e exposición oral. Para que o traballo sexa evaluado os alumnos deben de participar na execución e presentación. 20
Probas de resposta longa, de desenvolvemento Trataráse dun examen con preguntas tipo test e preguntas curtas 40
Informes/memorias de prácticas Presentarase unha memoria que recolla o traballo feito nas prácticas e resolva cuestións plantexadas 10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

No caso de que os alumnos xustifiquen axeitadamente a sua non presencialidade, a sua avaliación será da mesma xeito agas que non terian a puntuación da sesión maxistral e por tanto as probas de resposta curta contarían un 45 % de nota.

Para superar a materia e obrigatorio obter un 4,5 nas probas escritas (temario e prácticas).

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000