Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bromatoloxía
   Competencias de titulación
Código Descrición
A1 Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos
A2 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
A4 Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas
A6 Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos
A13 Capacidade para analizar alimentos
A17 Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios
A19 Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria
B1 Capacidade de organización e planificación
B2 Capacidade de análise e síntese
B5 Capacidade de xestión da información
B7 Adquirir capacidade na toma de decisións
B11 Habilidades de razoamento crítico
B13 Aprendizaxe autónoma
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000