Código |
Descrición |
A2 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A7 |
Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A16 |
Capacidade para xerir subprodutos e residuos |
A17 |
Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios |
A18 |
Capacidade para xerir a seguridade alimentaria |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B19 |
Sensibilidade en temas ambientais |
B20 |
Motivación pola calidade |