Guia docente 2012_13
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Introdución á enxeñaría química
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2012_13
Materia Introdución á enxeñaría química Código O01G040V01402
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 2 2c
Lingua de impartición
Galego
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Santos Reyes, Valentin
Correo-e vsantos@uvigo.es
Profesorado
Dominguez Gonzalez, Jose Manuel
Santos Reyes, Valentin
Web
Descrición xeral Esta materia inclúe os principios básicos que rixen o comportamento dun proceso, e que son a base para a posterior abordaxe das operacións unitarias e os fenómenos de transporte involucrados. Máis concretamente, os aspectos que se abordan son:

- Balances de materia e enerxía
- Cinética aplicada e reactores ideais.
- Introdución ó control de procesos.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000