RA2: Coñecer as distintas etapas do proceso analítico como metodoloxía para a resolución de problemas e seleccionar con criterio os distintos métodos de análises. |
|
B1 B2 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C3 C4 C10 C13 C14 C15 C16 C19 C20
|
|
RA4: Coñecer e identificar as características que deben de reunir os *analitos para seleccionar a técnica máis adecuada para a súa análise. |
|
B1 B2 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C3 C4 C10 C13 C15 C16 C19 C20
|
|
RA5: Ser capaz de seleccionar e aplicar as técnicas analíticas máis adecuadas para a análise dos alimentos (materias primas, alimentos elaborados e produtos #ambiental) para determinar as súas características e así poder avaliar e controlar a calidade alimentaria. |
|
B1 B2 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C3 C4 C10 C13 C14 C15 C16 C19 C20
|
|
RA6: Tratar, avaliar e interpretar os resultados obtidos nas determinacións e capacitar ao estudante para que tome conciencia da responsabilidade social dos seus informes e a súa repercusión na toma de decisións. |
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B9 B11 B12 B13 B14 B19 B20
|
C1 C2 C3 C4 C10 C13 C14 C15 C16 C19 C20
|
|