Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química analítica
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Química analítica Código O01G040V01303
Titulación
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 2 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Departamento Química analítica y alimentaria
Coordinador/a
Martínez Carballo, Elena
Correo-e elena.martinez@uvigo.es
Profesorado
González Barreiro, Carmen
Martínez Carballo, Elena
Web
Descrición xeral Capacitar al alumno para la determinación analítica de distintas especies en muestras agroalimentarias, así como en residuos medioambientales, mediante el análisis químico "clásico".
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000