Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Máster Universitario en Ciencias do Clima: Meteoroloxía, Oceanografía Física e Cambio Climático
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Química analítica
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2013_14
Materia
Química analítica
Código
O01G040V01303
Titulación
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
2
1c
Lingua de impartición
Castellano
Prerrequisitos
Departamento
Química analítica y alimentaria
Coordinador/a
González Barreiro, Carmen
Martínez Carballo, Elena
Noguerol Pato, Raquel
Correo-e
cargb@uvigo.es
elena.martinez@uvigo.es
raquelnogue@uvigo.es
Profesorado
Falqué López, Elena
Web
Descrición xeral
Capacitar al alumno para la determinación analítica de distintas especies en muestras agroalimentarias, así como en residuos medioambientales, mediante el análisis químico "clásico".
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000